Monumentul Holocaustului – Pentru Bucuresteni!

Nu stiu cine cacat hotaraste ce se va intampla cu spatiile verzi din Bucuresti.

Tembelii / putopalmistii au hotarat mai demult ca este nevoie de un monument al Holocaustului (vezi poza macheta aici), executat pe 3000m patrati. De unde sa luam acei 3000m patrati? Ei dracia dracului o sa belim un alt parc sa punem betonu’ ca da bine in Bucuresti.

Un parc de circa 3.000 de mp, aflat intre strazile Anghel Saligni, Mihai Voda, Brezoianu si Lipscani, langa Primaria Capitalei, va disparea in urmatoarele zile pentru a face loc Monumentului Holocaustului. Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca cei 32 de copaci de pe spatiul verde nu vor fi taiati, ci vor fi stramutatati in Parcul Izvor, unde vor mai fi plantati inca 130 de arbori. (Hotnews)

32 de copaci in minus sau in plus nu mai conteaza pentru primarie, tot hotnews ne spune ca tocmai au fost taiati copacii care nea’ capsuna, primarul doctor acru a promis ca NU vor fi taiati.

In loc sa fie transplantati, asa cum a promis primarul Capitalei, Sorin Oprescu, cei 32 de arbori au fost taiati de la radacina cu drujba […] pentru a „compensa” raul facut, au fost plantati 124 de copacei in Parcul Izvor.

Galerie foto pe hotnews (nu prea inteleg de ce a tras omu’ cu fisheye cateva cadre).

Bun, acum stam sa nasca acel minunat monument, betoane si pietre pentru natiune in capitala cea mai “beton” din Europa. Inventarul pe care il vom vedea in parc suna asa: un Memorial, Steaua lui David, Via Dolorosa, Roata Tiganilor si Coloana de 20 de metri. O sa ne scaldam ochii!

Asteptam urmaroarele monumente in Parcul Cismigiu, cateva complexe rezindetiale in Herastrau si un super mall in parcul National (23 August). Pentru parcul Tineretului si IOR vrem un aeroport nou si un shopping center ca in Baneasa. Mai avem cateva parcuri pe care le facem parcari… e voilla! O sa avem motive 100% sa le dam ciorapii la supt!

Sharing is caring

3 comments

  1. Şi-or face camere de gazare subterane… că e mai răcoare.

  2. Deh, la margine de Capitala se toarna intr-o veselie cartiere de vile,doar nu era sa faca acolo monomente!

  3. Este corect ceea ce fac; incearca sa promoveze turismul din provincie! Astfel cu toti vom iesi sa respiram o gura de aer curat in afara …

    Vor ajunge iesirile din Bucuresti foarte aglomerate (de parca s-ar putea mai aglomerate) si se va da unda verde la stramutarea a xxx case pentru “autostrazile viitorului”… care vor fi gata in urmatorii 200 ani cand restul lumii vor avea masini zburatoare.

    Bataie de joc!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.