WTF? Taxa pe fast food!

Ministerul Sănătăţi intenţionează să introducă o nouă taxă, după cea de viciu, şi anume taxa pe fast food, pentru susţinerea programelor naţionale de sănătate. “Intenţionăm introducerea unei taxe pe fast food, dulcuri, băuturi carbogazoase pentru susţinerea unor programe naţionale de sănătate”, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke. (restul pe Mediafax)

Dragilor nu uitati ca romanii se mai duc si la toaleta ca sa isi faca nevoile. Va recomand o taxa si pe actiunea de a defeca, urina, sufla nasul si evident de la actiunea de retromiscare repetitiva a pielii de pe preput! Cu “taxa pe fast food” ati cacat steagul sau altfel spus ati dat cu mucii in fasole, scarbelor!

O punem la pastrare langa taxa pe scaunul din restaurant a lui nea Remes.

Sharing is caring

5 comments

  1. Pentru un produs fast-food se plateste din start un TVA, impozitul pe profit si acum taxa asta…

  2. Eu sunt curios in cat timp ne vor impozita impozitul pe profit din aerul respirat! Ca omul trebuia sa traiasca nu? Sa respire aer..Si atunci cand inspira adanc ii vine inspiratia si face profit! Deci, sa impozitam zic!

    Mama lor…

  3. Ala de la sanatate spunea ca nu este decat o taxa pe viciu. Deci mancarea a ajuns un viciu in Romania. Stie cineva un centru de dezintoxicare, ca vreau sa renunt la viciul asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.