… pentru ca nu mai avem bani!

Premiul “Nuca in Perete” sau “cel mai arogant primar” ii revine domnului Doctor Sorin Oprescu.

no-money

“Dacă îmi ajung banii, o fac (cupola – n.r.). Întâi fac stadionul , după aceea vorbim. Nu am de unde să dau acum 14 milioane de euro, hai să fim serioşi. Hai să văd stadionul gata şi după aceea discutăm şi pentru acoperiş”, a declarat primarul Capitalei. (sursa Mediafax).

Nu sunt eu fan fotbal si nu ma omor dupa sportul acesta dar… declaratia imi pare cel putin stupida. Ar fi pueril sa ne gandim ca astia au bani dar nu vor sa mai investeasca pentru ca atatia ani am avut stadion fara cupola… sa termine ei stadionul la timp si ne mancam semintele in ploaie daca este cazul.

Aceleasi scuze de cacat se gasesc de fiecare data, municipalitatea NU mai are bani ca sa faca te miri ce lucrare de care populatia are nevoie (metrou, pasaje, etc) dar platim ca prostii 700.000 de euro pentru iarba de pe bulevardul unirii (zic cei de la gandul ca ieseam mai ieftin daca puneam parchet).

Coincidenţă sau nu, unul dintre acţionarii firmei Eco Strade figurează ca asociat şi în SRL-ul Burs Team. După scandalul din presă legat de SRL-ul Burs Team, fostul director Gabriel Iosif a demisionat, contractul a fost reziliat, iar DNA a demarat o anchetă Şi în cazul celor 700.000 de euro daţi pe spaţiul verde din jurul fântânilor, Curtea de Conturi face verificări. Tot fostul director Gabriel Iosif este cel care a încheiat un contract de peste 100.000 de euro pentru popularea lacurilor bucureştene cu păsări exotice. Afacerile năucitoare ale ALPAB par să-l fi derutat şi pe primarul Oprescu. La un moment dat, acesta a declarat presei că suma de 700.000 de euro a fost dată Eco Strade pentru a repara ţâşnitorile de la fântâni. Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement este subordonată Consiliului General al Municipiului Bucureşti. (sursa Gandul)

Buuuuun! Deci avem iarba de iarba pe la unirii, minciuni ca banii au fost dati pentru repararea fantanilor, vom avea pasari exotice (o sa fie un paradis pentru violatorii de pasari exotice si pentru tiganu’ de rand, hamesit) dar nu mai avem bani sa terminam un stadion.

Ne putem da seama cat de bine se conduce Bucurestiul si dupa cum se acorda autorizatiile de constructie pentru jegurile de monumente – vezi pula cu cartof, viitorul monument al holocaustului si alte jeguri “de arta” – care rasar ca ciupercile pe maciuca dupa ce te duci 10 minute pe matasari si uiti de prezervativ.

Fiecare cu ce-l doare! Noi vrem utilitati, ei vor limuzine cu care sa-si plimbe cacaul prin Bucuresti, privind de sus cat de stupizi suntem. Oprescu isi plimba marii fesieri intr-o masina de 100.00o de euro (mai scump decat apartamentul in care locuiesc acum) care cred eu, s-ar putea sa fie comisionul pentru lucrare cu iarba aia nenorocita de pe Bulevardul Unirii. Mai are destul pana cand limuzina va pupa pasaju de la Basarab, mai are de 10 ori mai mult pana cand limuzina va circula pe drumul taberei, deasupra metroului…

PS. Sa nu uitam de Pasajul Uniri care a intrat in renovare… Acolo rudele carui smecher presteaza?

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.