Vine primavara… se aude in cartier!

Stiti povestea cu primavara si cu ghioceii?

Primavara este momentul magic din an in care se topeste zapada, natura renaste si puteti simti in aer pofta de sex, chiar si celulele se divid mai repede. Totul se accelereaza si ies la suprafata cele ascunse de iarna, gen pamantul din spatele blocului plin de gunoiul aruncat in timpul anului, deschizi geamurile larg si iti dai seama de ce au evitat vecinii sa arunce la gunoi si au aruncat pe geam, cateva din ele ajungand si pe pervazul tau.

Un alt efect secundar al primaverii este iesirea din hibernare a cocalarului bastinas de cartier, dupa ce s-a topit zapada si-a gasit masina si a profitat din plin de casetofonul acesteia, cu maneaua la maxim in cartier si-o bere pe capota. Este cumva legat de sex pentru ca in momentele cand deschizi geamul si ii auzi iti vine sa iti bagi p#|@ si sa emigrezi, sa te expediezi intr-un pachet etichetat “fragil si urgent” undeva in tarile calde, undeva in civilizatie, undeva unde populatia de grobieni tinde spre 0.

Primavara a adus in Bucuresti gropi si balti, un fel de ghiocei urbani care fac sangele sa iti clocoteasca, te opresc din drum sa il injuri pe domnul Primar Oprescu, jeg de nedescris in centrul vechi, pe strada Franceza excrementele canine iti impun un ritm de mers alert si precaut, slalom intre balti, rahati si maldare de gunoi.

Bucurestiul este foarte romantic primavara!

Sharing is caring

4 comments

  1. ce-mi place cum ai descris tu bucurestiul primavara…ROMANTIC….:))pe reaq…:))k era sa ma innec acum cateva saptamani langa Muzeul de Istorie,langa bordura,unde erau nijte balti imense,si eu nu imi dadeam seama de ce toata lumea evita sa treaca p-acolo.eram visatoare,k de obicei.noroc k nu am fost singura,altfel ajungeam uda in sosoni acasa…:))m-a ferit colega mea:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.