Inghetata este una din cele mai bune alegeri (cred) cand vine vorba de un desert in toiul verii. Pepenele galben tinut un pic la frigider este ceva ce ii lipseste inghetatei, este recipientul ideal!
Am fost la Carrefour sa ne cumparam ceva de imbucat si am vazut pepene galben, am vazut ighetata si un coleg a avut ideea. Cumparam amandoua ingredientele!
Procedura pentru placere:
– se taie pe jumatate pepenele galben
– se scot semintele din ambele jumatati
– se desface capacul inghetatei
– folosind o lingura se debiteaza inghetata in locul eliberat de seminte, conform pozei 😀
– se serveste, rece intr-o zi torida!
Pofta Buna!!!
Ce poftă mi-ai făcut! 🙂 Să nu uit să cumpăr pepene galben; îngheţata nu lipseşte din frigider. 🙂
Morticias last blog post..Street-Bike Warriors
Excelenta reteta!
Dar nu ne mai face atatea ispite si pofte, magarusule!
Nunununu, nu stii nimic…inainte de inghetata pune 2 linguri de coniac, nu mai mult ca sa nu se amarasca…si putina frisca peste inghetata si niste sos de ciocolata 🙂
Fac asta de cativa ani deja 😉
Ruxandras last blog post..Le petite france
e o minunatie,,un adevarat deliciu….nici nu am cuvinte sa descriu acest minunat desert!si ruxandra are dreptate se pune coniac sau rom jamaica dar pt cei care tin totusi caloriile consumate se poate orna cu fructe!